Rechthoekige boxkleden

Rechthoekig
Met een zachte, fijne ondergrond kan jouw kindje veilig spelen en slapen in de box met een rechthoekige boxkleed. Een boxkleed is dan ook een onmisbaar item in de box. Tegenwoordig zijn er ronde en vierkante boxen, toch wordt de traditionele, rechthoekige box nog altijd het meest verkocht. En daarmee het rechthoekige boxkleed.

Veilige plekRechthoekige boxkleden

In de box kan je baby heerlijk spelen en ontdekken op een veilige, afgebakende plek. Hier leert hij, afhankelijk van de ontwikkelingsfase: op zijn buik te liggen, omrollen, gaan zitten en zich op te trekken.
Vooral met omrollen moet je je kindje goed in de gaten houden. In de box of op een boxkleed op de vloer, kan je baby veilig omrollen zonder ergens vanaf te vallen.

Als speelkleed op de grond

Een rechthoekig boxkleed is ook ideaal om als speelkleed te gebruiken op de grond. Vooral handig als je kindje wat groter wordt en meer ruimte nodig heeft.
Wanneer je beperkt bent qua leefruimte in je huis, kun je ook alleen een boxkleed gebruiken, i.p.v. een box.

Verschillende afmetingen

Doordat boxen en boxkleden niet universeel zijn, dien je goed op de verschillende maten en afmetingen te letten. Je kunt beter een iets te groot kleed kopen, mocht de maat niet helemaal passend zijn. Een iets te groot kleed komt aan de randen omhoog, waardoor je baby er niet onder terecht kan komen.

Verschillende kleuren en materialen

Foam en plastic, wol of stof. De dikte is belangrijk voor het comfort. Op stof ligt je kindje lekker zacht. Een plastic kleed is ideaal om gemakkelijk schoon te houden. Ook qua kleur en uitvoering zijn er diverse mogelijkheden, afhankelijk van wat bij jouw stijl en wensen past. Bekijk ons ruime assortiment rechthoekige boxkleden.

Klik hier om ons assortiment aan rechthoekige boxkleden te bekijken