Ronde boxkleden

Kies uit een rond boxkleed in verschillende leuke en mooie prints

Boxkleed/speelkleed rond ø 110cm Plus jade

Een rond boxkleed bestel je natuurlijk via Boxkleed Winkel. Ben je in blijde verwachting en hierdoor langzamerhand de musthaves voor jouw zoontje of dochtertje uit aan het zoeken? Bevalt jouw dochter, collega of een van jouw beste vriendinnen binnenkort en ben je op zoek naar een leuk kraamcadeautje? Of wil je jouw zwangere vriendin of vrouw verassen? Wat je situatie ook is, in ons aanbod is er voor ieder wat wils.

Gebruik de boxkleden voor binnen en buiten

De ronde boxkleden kun je zowel binnen als buiten gebruiken als speelkleed. De kleden zijn zacht, onwijs comfortabel en gemaakt van de mooiste materialen. De boxkleden via Boxkleed Winkel zijn verkrijgbaar in iedere denkbare en gangbare maat en zijn verkrijgbaar van verschillende bekende topmerken. Heb je een voorkeur voor een bepaald merk, of hecht je meer waarde aan het design waar het kleed in is uitgebracht?

Een kleed in verschillende prints en in verschillende prijsklassen

Kies je voor een toffe grafische print, een lieflijke lichtblauwe of lichtroze variant of een unisex variant? Ideaal als je nog niet weet wat het geslacht gaat worden of als het kindje gender neutraal wordt opgevoed. De ronde boxkleden kun je ook filteren op prijs, zodat je in één oogopslag een helder overzicht hebt van het aanbod dat past binnen het budget dat je in gedachten hebt. Naast ronde kleden heb je bij ons ook de keuze uit diverse vierkante boxkleden, rechthoekige boxkleden en box opbergzakken. Zo is er voor iedere box en iedere wens meer dan genoeg keuze. Heb je vragen over een van de kleden? Neem gerust eens contact op. We denken graag met je mee en adviseren het kleed dat aansluit op jouw wensen.

Klik hier om ons assortiment aan ronde boxkleden te bekijken