Vierkante boxkleden

Vierkante boxkleden van verschillende merken

Via Boxkleed Winkel heb je de keuze uit vierkante boxkleden van verschillende merken. Denk hierbij aan Baby Boum, Baby’s Only, Coming Kids en Nicolientje. De kleden zijn verkrijgbaar in allerlei leuke prints en zijn uitermate geschikt als feestelijk kraamcadeautje, voor jezelf of al verassing voor je partner. Heb je een specifiek budget in gedachten waar het kleed aan moet voldoen? Filter in dat geval in onze webshop op prijs en selecteer in een paar muisklikken een kleed dat binnen jouw gewenste budget past.

Kies uit een vierkant boxkleed in verschillende afmetingen

Wist je dat je bij Boxkleed Winkel de keuze hebt uit een vierkant boxkleed in verschillende afmetingen? Zo is er voor iedere box meer dan genoeg keuze. Kies bijvoorbeeld voor een kleed van

Vierkant boxkleed

100×100 cm, 140×140 cm of 85×85 cm. De kleden zijn geschikt voor binnen, maar ook tijdens een warme dag in de zomer kun je het kleed buiten op het gazon of de tuintegels leggen. Met boxkleed vanaf 12,95 is er ook voor jou altijd een kleed voor een zacht prijsje verkrijgbaar. Trendy, stijlvol en comfortabel. Dat is waar je met een boxkleed uit ons aanbod verzekerd van bent.

Alles voor de allerkleinsten shop je bij Boxkleed Winkel

Naast vierkante kleden heb je de keuze uit veel meer boxkleden. Denk hierbij aan ronde en rechthoekige varianten. De kleden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder antraciet, beige, licht rose, lichtblauw en zilver. Heb je een vraag over een van onze kleden? Neem in dat geval gerust eens contact op en vul het contactformulier op onze website in. We staan je graag te woord en kunnen je alles vertellen over de specificaties van ieder model.

Klik hier om ons assortiment aan vierkante boxkleden te bekijken